zárva.jpg

A Royal csoport elérhetőségei 2022.01.31-től megváltoztak:

 

E-mail: royalfutar2022@gmail.com

 

Levelezési cím:

Royal Futár Hungária Kft      1676 Budapest Pf.92

Royal-Sprint Kft                      1676 Budapest Pf.92/1

Royal-Ügyvitel Kft                   1676 Budapest Pf.92/2

Royal Team Logisztika Kft     1676 Budapest Pf.92/3 

 

Tisztelt Partnereink,

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Royal Futár Hungária Kft a mai naptól bizonytalan időre tevékenységének folytatását felfüggeszti. Ennek értelmében a mai naptól küldeményeket nem vesz fel és nem szállít ki.

Ennek oka az, hogy számos üzleti partnerünk, így több megrendelőink és alvállalkozónk a társaságunkkal fennálló jogviszonyát megszüntette, melynek eredményeként társaságunk működése ellehetetlenült, gazdasági tevékenységünk folytatására a jelen helyzetben nem látunk lehetőséget.

Az utánvétek kifizetésére, illetve utalására az összesítő leltár elkészülte után kerül sor.

A feladott, de ki nem szállított csomagok átvételére a raktárunkban lesz lehetőség, amint azok visszakerülnek a vidéki alvállalkozóktól.

Megértésüket és eddigi partneri kapcsolatukat köszönjük.

Cégvezetés

Figyelem!

05/08/2020

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy cégünk az augusztus 29-i áthelyezett munkanapon zárva tart.

Megértéseteket köszönjük.

Csalássorozat

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy Royal Futár Hungária Kft. nem áll semmilyen szerződéses kapcsolatban a playstationbolt.com oldallal és annak üzemeltetőjével (LTEC Kft.-vel).
Futárszolgálatunk nem végez csomagszállítást a fent említett cég részére!
Az ügyfélszolgálatunkra érkező hívások alapján csalás gyanúja merülhet fel az oldalon.
Kérjük, legyenek körültekintőek!

Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Kollégák és Partnereink! 

Magyarország kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki Magyarország egész területére (40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet). A veszélyhelyzetre tekintettel a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, egyelőre azonban szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre.

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a jelenlegi koronavírus elleni védekezést, ezért saját intézkedési tervet dolgozunk ki a megelőzések érdekében. Egyelőre cégünknél tudomásunk szerint még senki nem érintett, munkatársaink egészségének érdekében a folyamatos munkavégzéshez, valamint a partnereink zavartalan kiszolgálásához szükséges technikai feltételeket a lehetőségekhez képest biztosítjuk.

Amennyiben szükséges, irodánkban ügyeleti rendszert alakítunk ki, melynek köszönhetően az elengedhetetlen fizikai jelenléttel járó munkafolyamatokat is kisebb fennakadásokkal, de el tudjuk végezni.

Raktárunk működése kulcsfontosságú, ezért az ott dolgozó kollégáinknak és futárjainknak védőeszközöket biztosítunk, és szigorú intézkedéseket vezetünk be a munkavégzés során felmerülő érintkezések minimalizálására.

A raktárunkba valamint a pénztárba való belépést szintén korlátozzuk és a megfelelő higiéniai procedúra után lehet belépni. Nyomatékosan kérjük Önöket hogy, ha az érintett területek valamelyikében jártak az elmúlt napokban, akkor a telep területére ne lépjenek be, illetve ezt az információt osszák meg az illetékes vezetővel.

A pénztári utánvét kifizetéseket heti 1 napra csökkentjük. Minden hét pénteki napján 10:00-15:00-ig biztosítjuk a pénzfelvételt.

Az utalással történő utánvét kifizetés a csökkentett alkalmazotti létszám miatt előfordulhat, hogy nem a szokásos gyakorisággal fog történni.

Az átmeneti időszakban felmerülő kellemetlenségekért türelmüket kérjük. Kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a megváltozott körülmények ellenére is folyamatosan kiszolgáljuk Önöket.

Amennyiben van rá lehetőségük kövessék facebook oldalunkat ( facebook.com/royalfutar ) a naprakész információkért illetve a gyorsabb kommunikáció érdekében.

A Royal csoport hisz a felelősségteljes magatartásban, ezen egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, vagy csökkenthető a fertőzés kockázata.

Budapest, 2020.március 16.

Tisztelettel:

Royal Futár Hungária Kft

Boldog Karácsonyt!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet KÍvánunk minden kedves ügyfelünknek! 🎅 
Az évvégi hajtás után most jöhet majd a jól megérdemelt pihenés.

2020.01.02-án kezdjük majd az új évet, addig nem végzünk csomagfelvételt és nem szállítunk ki csomagokat sem! 

HIVATALOS KÖZLEMÉNY!

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy Royal Futár Hungária Kft. nem áll semmilyen szerződéses kapcsolatban a Mobilexpo.hu oldallal és annak üzemeltetőjével (Brindisi System Kft.).
Futárszolgálatunk nem végez csomagszállítást a fent említett cég részére!

Évvégi munkarendünk!

01/12/2019

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves partnerünket a decemberi munkarendünkről:
 

2019.12.07. Áthelyezett munkanap. Amennyiben indokolt, kiszállítást végzünk országosan. A kiszállítandó küldeményről a címzetteket előzetesen SMS-ben tájékoztatjuk.
 

2019.12.14. Áthelyezett munkanap. Amennyiben indokolt, kiszállítást végzünk országosan. A kiszállítandó küldeményről a címzetteket előzetesen SMS-ben tájékoztatjuk.
 

2019.12.21. Amennyiben indokolt, kiszállítást végzünk országosan.
 

2019.12.23. Munkanap, kiszállítást végzünk országosan.

 

A 2019.12.16-án és 17-én felvett csomagok kiszállítását 2019.12.23-ig megkíséreljük.
Kiscsomag esetén utolsó felvételi időpont karácsony előtti kiszállításra: 2019.12.17.
Nagy termék/fehéráru esetén: 2019.12.16.

 

Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
 

2019.08.10.-re vonatkozó nyitvatartás

04/08/2019

Kedves Ügyfelünk!

 
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a 2019.08.10-én az áthelyezett munkanapon cégünk nem végez árubeszállítást, raktári tevékenységet és áru kiszállítást. Ezen a szombati napon az ügyfélszolgálat sem lesz elérhető.
 A 2019.08.09.-én átadott küldemények kiszállítása és a felvételi megbízások 2019.08.12-től fognak teljesülni. Megértéseteket köszönjük.

KÖZLEMÉNY!

18/02/2019

Tisztelt Partnereink!

 

 

Megrendelőink és vásárlóik igényeinek felmérése alapján, a pontosabb és tervezhetőbb kézbesítések érdekében, a kiszállítási rendszerünket bigbox termékek esetén megváltoztatjuk (pl.: hűtőgép, mosógép, raklapos, speciális kezelést igénylő nagyméretű küldemények). 

 

Érintett régiók az első ütemben:

Budapest

Pest, Nógrád, Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Győr-Moson-Sopron megye

 

2019. február 26. Kedd-től kezdünk adott régiókban az új rendszer szerint úgy, hogy a kiszállítást megelőzően díjmentesen, SMS-ben értesítjük a szállítás pontos napjáról a kedves Ügyfeleket. Az átállás folyamata alatt előforduló esetleges késedelmekért elnézésüket kérjük!

 

A normál postai küldemények kézbesítését a rendszer átállás nem érinti, azokat továbbra is a megszokott szállítási idővel szállítjuk!

 

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

Általános ügyviteli díj és e-útdíj változás

Tisztelt Partnerünk! Felhívjuk figyelmét, hogy 2018.07.01-tõl Általános Szerzõdési Feltételeink 2. számú melléklete változni fog! A változás érinti az Általános Ügyviteli Díjat.

Megnövekedett szállítási határidők!

31/05/2018

Kedves Partnereink!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2018.06.01.-től, a nem futárszolgálati-, nagy méretű- és nagy súlyú küldemények szállításának ideje az eddig megszokottól eltérően, megnövekedhet. Kérjük, hogy a "bigbox" küldemények szállítását ennek figyelembevételével tervezzétek!

 

Ennek egyik oka, hogy 2018. Június 1.-től fokozottabban kell ügyelnünk tehergépjárműveink súlyterhelésére.

GDPR Adatvédelmi szabályzat

23/05/2018

Szeretnénk biztosítani arról, hogy személyes adataid biztonságban vannak nálunk, és azokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a személyes adatok kezelésére vonatkozó elvekkel összhangban kezeljük.

A fenti okokból új adatvédelmi szabályozást vezettünk be, amelyben egy helyen megtalálsz minden információt arról, miként biztosítjuk személyes adataid védelmét, hogyan és milyen célból kezeljük adataidat.

Az új adatvédelmi szabályzatunk IDE KATTINTVA is elérhető.

 

MUNKALEHETŐSÉG

06/03/2018

Raktárosokat keresünk budapesti raktárunkba délutános és éjszakai műszakra egyaránt. Kiemelkedő bérezés, hétköznapi munkavégzés. Jelentkezés: cv@royal.hu
 

Főbb feladatok:
 

- egységrakomány képzés, komissiózás
- általános raktári feladatok ellátása
- csomagok körültekintő azonosítása, kezelése

 

Amit elvárunk:
 

- nagy munkabírás, csapatmunkára való hajlam
- pontos, precíz, megbízható munkavégzés
- hasonló területen szerzett tapasztalat
- erkölcsi bizonyítvány

 

Amit kínálunk:
 

- fiatalos, dinamikus csapat, stabil munkahely
- átlag feletti fizetés, béren kívüli juttatások
- hétköznapi munkavégzés

Árlista változás!

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018-as évre vonatkozó nemzetközi árlistáink, melyek 2018.02.01.-től lépnek életbe, már megtalálhatóak a honlapunkon a Szolgáltatások menüpont, Dokumentumok almenüjében!

Görbe Soma a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a tavalyi évben is nagy sikereket ért el szponzoráltunk Görbe Soma. Idén már a Spíler TV közvetítésein keresztül is tudjuk majd élőben követni a nemzetközi Supersport futamait.

A Sport&Events Management alapítója Stefano Favaro, Magyarország egyetlen motoros világbajnokának, Talmácsi Gábornak a volt menedzsere az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektet. Elkötelezetten keresi és támogatja az új tehetségeket, 2017-ben Görbe Soma 12 éves motorversenyző karrierjét kezdték el egyengetni, a létrehozott Sport&Events Akadémián keresztül. 2018-ban Görbe Soma a European Talent Cup 2018-as spanyol bajnokságban méretteti meg magát.

Az egész Royal Team nevében sikeres évet kívánunk Soma!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

10/12/2017

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy küldeményt közterületen, vagy egyéb közforgalom számára megnyitott magánterületen (parkoló, benzinkút, kórház, bevásárlóközpont, stb.) nem áll módunkban átadni.
Amennyiben az Ügyfél fenti, vagy a fentihez hasonló helyre kér kiszállítást, a kézbesítést a futár megtagadhatja.
Kézbesítési cím módosítása, kizárólag másik lakcímre, vagy munkahelyi címre történhet. Köszönjük a megértésüket.

14/09/2017

Görbe Soma a Sport&Events Management utánpótlás csapatában versenyez és élete első nagypályás verseny sorozatát, melyet dobogóval nyitott, stílusosan dobogóval is zárta Görbe Soma.

A tehetséges versenyző alig múlt 12 éves és a Moto GP -0 bajnokság néven ismertté vált sorozatban teljesítette az idei szezont. Ott ahol a király kategória leendő bajnokai “nevelődnek ki”, Soma igazi harcosként állta a futamokat, kitartása és akaratereje meghozta az elismerést számára. A dobogó harmadik fokán állva zárhatta az idényt.

E-útdíj felülvizsgálat

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy az érvényben lévő belföldi szállítási díjainkra
számítandó százalékos e-útdíj felárak mértéke 2017.09.01.-től módosulni fog.

Erre a linkre kattintva megtekinthető a tájékoztató anyagunk a változás mértékéről.

ÁSZF változások 2017. június 1-től

11/05/2017

Tisztelt Ügyfeleink!


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Royal Futár Hungária Kft. 2017. június 1.-i hatállyal módosítja Általános Szerződési Feltételeit. A változásokkal érintett pontok:


1.1. – alaptevékenységek köre
1.2. – az Ügyfél meghatározása; értesítési kötelezettség a feladó adataiban bekövetkező változások esetén
3.1. pontból kikerült a szolgáltatás díjának kiegyenlítésére vonatkozó utalás, a 6.2. pont rendelkezik erről a továbbiakban
3.2.1. – a Feladó utólagos rendelkezésére vonatkozó írásbeli kötelezettség
3.2.2. – a küldemény feladását követően, a címadatokat érintő változtatás miatt megnövekedett kézbesítési idő
4.5. – a szolgáltatás felfüggesztése
5.1.2. – csomagolás, címzés, adatküldés; törékeny küldeményekre, összepántolt dobozokra vonatkozó rendelkezések
6.1. – e-útdíj, küldemények érkeztetése, mérlegelése, súly megállapítása
6.2. – díjfizetési módok, kötelezettségek, fizetési késedelem, elévülés
7. – a fuvarlevélen / ügyfélszoftverben megjegyzésként, kiegészítő információként szereplő adatok
7.1. – az utánvét összegének kedvezményezettje
7.3. – küldemények felvétele, feltételes áruátvétel
7.4. – tömeg- és mérethatárok
8.2.2. – közvetett úton nem kézbesíthető küldemények köre
11.1.1. – kártérítési igény Címzett által történő benyújtásának esetei, a kár mértékének igazolása elveszés, megsemmisülés esetén, teendők kár esetén
11.1.3. – elfogadott kártérítésekhez kapcsolódó szolgáltatói igény
11.1.4. – kártérítés mértéke, beszerzési számla
1. számú Melléklet – ADR-es árufelvételhez kapcsolódó jogi felelősség
2. számú Melléklet – listás alapárak, általános ügyviteli díj, e-útdíj, súlyhatárok


A fenti módosításokat a felmerülő megrendelői és vásárlói igények pontosabb kiszolgálására irányuló törekvéseink, illetve a jogszabályi környezet előírásai indokolják.
A további sikeres együttműködés reményében, tisztelettel és üdvözlettel:
Royal Futár Hungária Kft.

Közlemény

04/01/2017

Kedves Partnereink!

Az ágazatot is sújtó kedvezőtlen gazdasági hatások miatt az általános ügyviteli díjunk 230 Ft-ra módosul. A változás a 2017.02.01-től feladott küldeményeket érinti. 

Újabb sikeres évet zártunk: Visszatekintés 2016-ra

01/01/2017

A Royal Futárszolgálat 2016-ban is a magyarországi csomagszállítási piac jelentős szereplője volt. Továbbra is tartjuk piacvezető pozíciónkat a háztartási nagygépek szállítása terén. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink elvárásainak megfelelve, folyamatosan magas színvonalon biztosítottuk szolgáltatásainkat.

Szintén elégedettséggel tölt el bennünket, hogy többezer partnerünknek, aki minket választott az év utolsó hónapjában, minden csomagját sikeresen kézbesítettük, még karácsony előtt. Nagy kihívás elé állította a Royalt is az online vásárló-közönség, már novemberben rekord számú csomagkézbesítést könyvelhettünk el köszönhetően a Black Friday-nek, december hónap pedig minden várakozásunkat felülmúlta.

Az év legnagyobb kihívását a kormány által támogatott háztartási gép csereprogramok jelentették, melyet újabb raktár – és állománybővítéssel sikerült megoldanunk.

Közösségi média oldalunk kisebb városnyi követővel rendelkezik, tovább bővítettük ügyfélszolgálatunk létszámát, így a telefon mellett emailen és Facebook-on is állunk megrendelőink és vevőink rendelkezésére.

 

Nem csak karácsonykor, egész évben fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, az „ország jótékonysági TV szerelőjének” állandó szállító partnere lettünk, decemberben pedig ajándékgyűjtést szerveztünk a rászorulóknak.

Nagy tervekben idén sem szűkölködünk, már év elejétől komoly szoftverfejlesztésbe kezdünk, amitől tevékenységünk hatékonyságának javulását, és a szállítási információk szolgáltatásának bővülését várjuk, ami hozzájárul majd ahhoz, hogy azonnal valós idejű információkat kapjanak ügyfeleink a kiszállításokról.

Jónak lenni jó!

Karácsony előtt a Royal Futárszolgálat dolgozói ajándék gyűjtést rendeztek cégen belül. Rengeteg ajándék gyűlt össze, melyeket még az ünnepek előtt eljuttattunk a rászoruló intézményeknek. Csodás érzés ennyi apróságnak örömet okozni!

Futárokat és alvállalkozókat keresünk!

10/11/2016

Budapesten és vonzáskörzetében futárokat és alvállalkozókat keresünk azonnali kezdéssel, rövid és hosszútávra egyaránt. A bemutatkozó anyagokat a CV@ROYAL.HU emailcímre várjuk.

Közlemény

Kedves Partnereink!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy 2016.10.01-től az általános ügyviteli díjunk 137 Ft-ra módosul. 

Gránit mosogató

30/04/2016

Kedves Partnereink!

2016.05.01-től a gránit mosogatókat  - kiemelt sérülékenysége miatt - nem áll módunkban a továbbiakban szállítani.

A megértéseteket köszönjük.

Szállítással segítünk!

A Royal Futár Hungária napi több ezer küldeményt szállít az ország legkülönbözőbb pontjaira. Most azonban használt TV-ket gyűjtöttünk be felajánlóktól, mégpedig jótékony céllal.

 

Különleges TV szerelő Ellenbacher Attila. Elhatározta ugyanis, hogy használt, feleslegessé vált, kidobásra ítélt TV-ket a szerelői képességeit felhasználva nem csak megjavítja, kórházaknak adományozza azokat. 

 

Csak idén, már több mint száz TV került így kórházakba, gyermekkórházakba, akik természetesen nagy örömmel fogadták a felajánlásokat. Attila áldozatos munkája nélkül természetesen nem jöhetett volna létre a kezdeményezés, a Royal Futár Hungária pedig a szállítással igyekszik segíteni neki.  

 

Attila továbbra is keres felajánlásokat, elsősorban anyagi jellegű segítségre lenne szüksége: ahogyan eddig is, a távirányítók beszerzéséhez, a szükséges eszközök finanszírozásához. Reméljük kitartó lelkesedéssel folytatja munkáját, amihez mi is hozzá tudunk járulni a magunk segítségével.

 

A hétköznapi Hősök köztünk élnek.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

14/02/2016

Töltsd ki online kérdőívünket és segíts Nekünk, hogy átfogóbb képet kaphassunk a szolgáltatásaink színvonaláról.

Mert számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.

A kérdőívet kitöltők között Royal Futáros határidőnaplót és falinaptárat sorsolunk ki.

 

A kérdőív ide kattintva érhető el! (maximum 4 percet vesz igénybe)

 

02/02/2016

Tehetségével és profikat megszégyenítő hozzáállásával emelkedik ki a gyorsasági motorsport mezőnyéből a tizenegy éves Görbe Soma, a Royal Futár Hungária támogatottja.

 

Ki ne ismerné a sportág nagyjainak, Valentino Rossinak, vagy például Talmácsi Gábornak a nevét. Ha így folytatódik a pályafutása akkor hamarosan Görbe Soma neve sem lesz senki számára ismeretlen. Hét évesen már korosztályában magyar bajnoki címet nyert, felfelé ívelő pályája azóta töretlen.

Soma 2015-ben immár nemzetközi versenyeken is bizonyította rátermettségét, idén újabb, még nagyobb megmérettetések várnak rá. A karrierépítéséhez elengedhetetlen támogatásban igyekszik segítséget nyújtani a Royal Futárszolgálat.

A fiatalember tehetsége a pályák memorizálásában, a trükkök elsajátításában is megmutatkozik, a példás hozzáállása és küzdőképessége teszi őt sikeres gyorsasági motorsport versenyzővé.

Tájékoztató

13/01/2016

Kedves Ügyfeleink, Partnereink!

 

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy 2016. Február 1-től az általános ügyviteli díjunk

97 Ft-ra módosul.

A továbbiakban is azon dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a piacon, az ügyfeleink maximális megelégedettsége mellett.

Nekünk ilyen volt 2015: Visszatekintés

31/12/2015

A Royal Futárszolgálat története egyik legsikeresebb évét zárta 2015-ben. Az elvárásoknak megfelelve, a partnereink igényeinek maximális kiszolgálása mentén tovább bővítettük és fejlesztettük raktárunkat. A cég történetének első százezer csomagos hónapját produkáltuk, miközben több, mint 100 futárt dolgoztattunk folyamatosan.

 

Piaci pozíciónkat tovább erősítettük a fehéráru szállítás területén - mind szolgáltatásban, mind darabszámban piacvezetők vagyunk. Az év számunkra legforgalmasabb napján 10 ezer csomagot szállítottunk ki.

 

A 2014 év végi ügyfélszolgálati fejlesztések pozitív hatásait igazán a tavalyi évben mérhettük le, napi ezer hívást vagyunk képesek kezelni, a kihasználtsági mutatók folyamatos javulása mellett. Új, a kor elvárásainak megfelelő honlapunk lett, amelyen már minden információ okostelefonról és tabletről is elérhető!

 

Megerősítettük social media jelenlétünket a Facebook-on, büszkék vagyunk az elért 5 percen belüli válaszadási időre, valamint a csodás közösségünk erejére, mely segítségével idén is segíteni tudtunk a rászorulóknak.

 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy tovább optimalizáljuk erőforrásainkat, a lehető legjobban szervezzük meg vállalatunk stratégiáját, hogy a jövőben is sikereket érhessünk el. Az új év elé is nagy várakozásokkal tekintünk, 2016 újabb jelentős lépés lehet a Royal történetében.

Adományt vittünk a budaörsi állatmenhelynek

18/12/2015

A Royalon belüli karácsonyi összefogás jegyében állateledelt vittünk a Budaörsi Állatmenhely részére, ezzel is segítve alázatos munkájukat. Majdnem 150 gazdira váró kutyussal találkoztunk, de megtudtuk a gondozóktól: arra is van lehetőség, hogy a látogatók megsétáltassák az ottlévő állatokat, akik ennek végtelenül örülnek.

Amennyiben szeretnétek Ti is segíteni bővebb infót itt találtok: 

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/

Csomagolóanyag rendelés

14/11/2015

FONTOS VÁLTOZÁS!

 

Csomagolóanyagot minden esetben a csomagoloanyag@royal.hu email címen lehet rendelni partnerkód/név valamint a rendelni kívánt mennyiség megadásával a gördülékeny és pontos kiszolgálás érdekében.

 

  • Fuvarlevél tartó tasak (pouch)

  • Biztonsági zacskó

  • Fuvarlevél (AWB)

     

     

Megújult a Weboldalunk!

31/10/2015

Örömmel jelentjük, hogy hosszas munkálatok után elkészült cégünk új weboldala!

 

Mostantól vadiúj, modernebb felületen lehet tájékozódni a cégcsoport aktuális híreiről, újdonságairól. Célunk, hogy egy modernebb arculattal, valamint a kummikációs csatornák kiszélesítésével még hatékonyabbá tegyük az információáramlást köztünk és a partnereink között. Reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését.

Autóalkatrészek

23/09/2015

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 24-48 órás kiszolgáltatási idő kizárólag a futárszolgálati küldeményekre, illetve a nagyméretű háztartási gépekre vonatkozik! 
Fenti kategóriába nem tartoznak bele az autóalkatrészek és egyéb gépek vagy ezek tartozékai. Az ilyen jellegű küldemények szállítási határidejéről érdeklődni az ügyfélszolgálaton lehet.

Megértéseteket köszönjük.

 

Új email cím kerül bevezetésre: ugyfelszolgalat@royal.hu

29/09/2015

A telefonos elérhetőségek mellett a hatékonyabb és gyorsabb ügyintézés érdekében, új levelezési címet vezetünk be ! 

Az UGYFELSZOLGALAT@ROYAL.HU címen az alábbi témákban tudunk segíteni:

 

  • Érdeklődés folyamatban lévő kiszállítások kapcsán

  • Szállítási cím és időpont módosítások

  • Tájékoztatás a futár várható érkezéséről

 

Reméljük, hogy a változtatásunk segít a gyorsabb és pontosabb ügyintézésben.

KÖZLEMÉNY! Utánvét összeg módosítása

22/07/2015

Az elmúlt hónapokban jelentősen megnövekedett az utánvét összegének módosításával, illetve törlésével elkövetett csalási kísérletek száma.

Az Önök és a saját biztonságunk érdekében. 2015. 07. 24. napjától kezdődően, utánvét összegének módosítására, vagy törlésére vonatkozó kérést sem szóban, sem írásban nem fogadunk el.

Kérjük, fokozottan figyeljenek a fuvarlevél kitöltésénél az utánvét összegének helyességére.
Amennyiben az utánvét összege kitöltésre került, munkatársaink kizárólag az ott feltüntetett összeg megfizetése után adják át a feladott terméket.

Amennyiben a címzett – bármilyen okból – nem óhajtja kifizetni, úgy a terméket visszaszállítjuk a feladónak.


Új, módosított adattartalmú fuvarlevél kitöltésével és szállítás megrendelésével lehet az utánvét beszedéséről rendelkezni.

 

Please reload