A Royal Sprint Kft 1997-ben alakult családi vállalkozásként, mindössze pár ember közreműködésével. Cégünk fő profilja a belföldi csomagszállítás, amellyel mára több mint 70 családnak, közel 200 embernek nyújtunk megélhetést nap, mint nap. Az elmúlt majdnem 20 évben a Royal cégcsoporttá nőtte ki magát, rengeteg változáson, átalakuláson, a piac igényeihez igazított fejlesztéseken mentünk keresztül. Ami nem változott, hogy a Royal Futár Hungária a mai napig 100%-ig magyar tulajdonú vállalat.

 

Ügyfélközpontú filozófiánknak köszönhetően próbálunk megfelelni az egyre fokozódó elvárásoknak, mind régi és új partnereink számára. Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is, ezért igyekszünk mindig a maximumot nyújtani.

 

Szolgáltatásaink bővítésével, és minőségének javításával arra törekszünk, hogy a vásárlói igényekhez igazodva a legjobb komplex csomagszállító szolgáltatást tudjuk nyújtani a piacon, mely által meghatározó szerepet kívánunk betölteni az amúgy is szoros versenyhelyzetben.

 

Célunk, hogy ezen a rohamosan növekvő piacon vezető szerepet érjünk el az általunk nyújtott szolgáltatásoknak köszönhetően, amivel jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink egyedi igényeit is ki tudjuk szolgálni.

Royal Cégfilozófia! Ügyfeleink sikere a mi sikerünk is